Guldkannan Towa© som har blivit symbolen för kretslopp kan nu sammanfatta årets säsong som blev mycket lyckad. Ytterligare 1250 personer har hittills i år bidragit till miljöarbetet, fått gratis växtnäring och en bekväm potta. Vi välkomnade femton butiker som återförsäljare, se bifogad annons i Allt om Trädgård och Allers Trädgård.
Guldkannan är en kombination av vattenkanna och mobil toalett och har glädjande nog köpts in av Hovförvaltningen i år! Även där ville de kunna ta tillvara guldvattnet, som är den bästa och renaste växtnäringen enligt forskarna på SLU. Se bl a faktablad från Riksförbundet Svensk Trädgård. http://www.tradgard.org/kunskap/kunskapsbank/faktabladen/27_uringodsling.pdf
Guld.
Guldkannan har fått design- material- och miljöpriser och finns representerad både på Tekniska och Nordiska museet. Helsvenskt; Idé, design, patent och tillverkning. En gedigen produkt i minsta detalj och ett vasst inlägg i miljödebatten.
Hela Sverige!
Guldkannan säljs genom hemsidan till hela landet (och övriga världen). Många frågar om Guldkannan finns i butik, de vill gärna se och känna på Guldkannan i verkligheten, på storlek, ergonomi, kvalitet, färg och form. Därför önskar vi att du säljer Guldkannan i din butik!
Årets Julklapp!
Året ut bjuder vi på frakten som en välkomstgest. Ditt pris blir 350 kr + moms per st. och konsumentpriset hos oss ligger nu på 695 kr. Du får även digital skylt att skriva ut i olika format. Vi arbetar med PR och annonserar regelbundet hela nästa år. Vi är aktiva på sociala medier med lyckat resultat. Budskapet är att informera om alla fördelarna med ett eget kretslopp i vardagen.
Som återförsäljare finns du med i annonseringen och på hemsidan.
Kartongen som Guldkannan fraktas i, är som en presentförpackning i sig och fungerar utmärkt att exponera i butik. Jag rekommenderar att du tar hem minst fyra Guldkannor (de förpackas två och två) så att Guldkannan syns ordentligt.
Varmt välkommen att höra av dig om hur många kannor du vill ta hem. Och passa på att prova en själv, bekvämt och praktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.