En liten succé för alla med trädgård, balkong, kolonilott, gästrum eller varhelst du behöver en extra toalett.

Genom att fylla på med vatten direkt i kannan har du den bästa och renaste växtnäring som finns. Avancerad forskning pågår. ”Guldvatten” har använts sedan urminnes tider –det var något värdefullt och inget man spolade bort.

Guldkannan lanserades 2009 och har sedan dess erhållit både miljö- och designpris. Towa är dessutom en av stjärnorna på Tekniska museets utställning ”Kvinnliga Uppfinningar” som åker runt på turné i utvalda länder.

Företaget har enbart denna produkt och växer sakta men säkert. Vi närmar oss femtusen Guldkannor, sålda nästan enbart genom hemsidan och i många länder till väldigt glada och nöjda användare. Alla känner att de gör något för miljön, ett eget litet kretslopp i sin vardag.

Guldkannan Towa är för upphovskvinnan ett miljöprojekt och hon lägger stor vikt på hög kvalitet i minsta detalj och givetvis svensk produktion.

I år närmar vi oss 9 000 nöjda användare, några av dem är svenska slottet! Vi önskar att ännu fler hittar Guldkannan denna säsong, om inte för de ekonomiska aspekterna så för Jordens skull. Och för våra vatten som redan är övergödslade. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.