Guldkannan Towa© som har blivit symbolen för kretslopp har nu funnits i sex år och har hittat runt sju tusen nöjda användare. Det visade sig att väldigt många människor var intresserade av att bidra till miljöarbetet men visste inte riktigt hur. Guldkannan är en kombination av vattenkanna och mobil toalett för att bekvämt kunna ta tillvara guldvattnet, som är den bästa näringen för alla växter enligt forskarna på SLU. Towa har fått både design- och miljöpriser och finns representerad både på Tekniska och Nordiska museet.

Vi säljer Guldkannan genom vår hemsida www.guldkannan.se och det fungerar bra och smidigt, men många vill se Guldkannan i verkligheten i butik innan de bestämmer sig. Så nu i år länkar vi direkt till de som säljer Guldkannan och jag hoppas att även du är intresserad av att finnas med, genom att sälja i er fina butik som jag hittade på nätet. 

Helsvenskt; Idén och designen är min och tillverkningen sker i Eskilstuna. En gedigen produkt i minsta detalj och ett vasst inlägg i miljödebatten.

Vill du vara med?
Jag önskar stor spridning över hela landet så att alla ska få möjlighet att se Guldkannan i verkligheten, så därför bjuder jag nu på frakten som en välkomstgest. Ditt pris blir 350 kr + moms per st. och konsumentpriset hos oss ligger nu på 695 kr. Du får även digital skylt att skriva ut i olika format. Kartongen, som är ett smycke i sig, fungerar också utmärkt som skyltmaterial. Jag rekommenderar att du tar hem minst tre Guldkannor så att de uppmärksammas i butiken.

Min huvudsakliga sysselsättning är inom PR och reklam så även i år kommer vi kunna ses i media. Givetvis kommer vi att lägga upp våra återförsäljare i annonseringen också.
Varmt välkommen att höra av dig om hur många kannor du vill ta hem. Och passa på att prova en själv, bekvämt och praktiskt!

Med vänlig hälsning
Åsa Lövberg, Guldkannan AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.