GK-logga

VATTENKANNAN SOM ÄVEN ÄR EN POTTA!

MILJÖPRISAD -IGEN!


Guldkannan Towa uppfanns för att praktiskt kunna ta tillvara guldvatten, väldens bästa växtnäring men även som en möjlighet att konkret kunna göra något själv för miljön. 

Miljöarbete kan kännas oöverstigligt, som att hemifrån rädda regnskogarna och Antarktis men vi kan alla börja med att tänka kretslopp här och nu i vardagen. –Det man tar från Jorden ska man även ge tillbaka, säger Åsa  Lövberg som formgivit och producerar Guldkannan. 

Miljöstipendium 2016. 
Guldkannan Towa har fått såväl design- som material och miljöpriser tidigare och nu var det dags igen, ett stipendium för hållbar utveckling! Se Guldkannan i verkligheten. På Wederslöf Byggnadsvård säljer de beprövade, traditionella och miljövänliga material till nybyggnation och underhåll - för ett hållbart byggande och boende. Det stämmer precis in på Guldkannan. Att ta tillvara urin som växtnäring är en naturlig följd för alla som bryr sig om hur Jorden verkligen mår. Metoden har använts sedan urminnes tider, guldvatten är rent och mycket effektivt. Just miljöaspekten var anledningen till att Stefan Holmberg på Wederslöf Byggnadsvård fick upp ögonen för Guldkannan och valde att ta in den i sortimentet. –Vi har en mycket miljömedveten kundkrets. Guldkannan passar bra in i vår butik för den är lite ”otippad”, men ändå så logisk och miljöriktig, de flesta blir då positivt överraskade. Positiv bieffekt för vår byggnadsvårdsbutik är att nya kunder hittar oss.

Guldkannan Towa© beställs genom hemsidan www.guldkannan.se. Priset är 695 kr och det går att betala med kort eller Bg 460-9194. Guldkannan har svenskt patent, svensk idé och design och produktionen sker i Eskilstuna. Info@Guldkannan.se Tel. 08-98 55 99
 

Se hela annonsen från guldkannan towa: