Idé och form

Åsa Lövberg, visionär, designer och formgivare med färg, form och funktion som uttalade specialiteter. Starkt miljömedveten sedan barnsben bor hon idag i ett charmigt sekelskifteshus i Sundbyberg där trädgården är formad efter eget huvud och naturens lagar.

”Under de dagliga sysslorna i trädgården började jag fundera på det bästa och billigaste sättet för ännu bättre växtlighet”, säger Åsa som sökt kärl, pottor, hinkar och byttor av olika slag för att samla, blanda och sprida guldvattnet. Eftersom de alla var opraktiska, ohygieniska och obekväma beslöt hon att hitta på något eget. Därav guldkannan.

Åsa Lövberg

” Något att sitta på i badrummet. Bekvämt ska det vara. Lock på så att det håller tätt och inte luktar. Praktiskt och lätt att bära. Och snyggt med högsta kvalitet rakt igenom, Guldkannan Towa! ”

kvinnodagen

Värdegrunder och företagsfilosofi

Våra värdegrunder och därmed även vår företagsfilosofi är solklar
– produkter och tjänster ska vara till fördel för planeten. 

Produkterna vi tillverkar ska ersätta dem som är sämre eller vara innovationer för miljön. Att producera mängder av billiga varor och frakta dem över halva världen är att misshushålla med Jordens resurser. Vi gillar god kvalitet, god design, moraliskt försvarbar produktion och gärna närproducerat. Människors hälsa påverkar också miljön. Hög klass i alla delar, bra material, yrkeskunnande, minimal distribution och miljöpåverkan, god service och etiska värderingar är ledande i vår verksamhet. Närproducerat i alla delar av människor med skäliga löner, vi producerar i Sverige.

Spela videoklipp