Allmänna villkor

Guldkannan Towa kommer i en praktisk förvaringskartong med handtag, dekorerad med Löjtnantshjärtan – som är Guldkannans signum.

 

Betalning

Pris: 900 kr inkl. moms och frakt inom Sverige. Vår betallösning sker genom Klarna. Du kan få faktura eller betala med kort.

Frakt

Vi låter PostNord frakta Guldkannan till ditt närmaste utlämningsställe. Om du vill ha paketet eftersänt eller förlängd liggetid så kontrollera med dem om de verkligen har tjänsten.

Avisering från fraktfirman

Sker genom SMS eller mejl. Tänk på att ha telefonen påslagen och kontrollera att ni har angett rätt telefonnummer vid beställning. 

Utanför Sverige

Beställer du från annat land, kostar Guldkannan SEK 1300 inkl. frakt.

Leveranstid

Det tar mellan en och två veckor att få Guldkannan till din ort, beroende på helgdagar och liknande. Om den inte kommit inom den tidsramen vill vi gärna att du kontaktar oss. Guldkannorna skickas från Mälarplast i Eskilstuna om du undrar varför du fått meddelande därifrån.

Returer

Det är 2 veckors returrätt. När returen kommit fram till oss så överförs 700kr genom Klarna. Kunden står för frakten som kostar 100kr per leveransväg. 


Du kan skicka returen till:
Guldkannan AB
Falkstigen 3b 
17276 Sundbyberg

Har du inte hämtat ut ditt paket inom två veckor så går den i retur till oss. Om du inte vill ha ditt paket så återbetalar vi dig 800 kr då kund står för frakten. 

Användarvillkor av hemsidan

[gtranslate]