Skriv en egen vers, dikt, rim eller poesi i vår gästbok!

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
97 inlägg.
Frida skrev den mars 25, 2024 kl. 22:26
Tack snälla för all matnyttig information =) Kommer beställa Guldkannan Towa. Frida
Susan McAllister skrev den april 7, 2020 kl. 16:54
Loving this idea all the way from Canada! Wish we could buy this here.
Sara Lundell skrev den juni 14, 2019 kl. 20:15
I min trädgård strävar jag efter ett kretslopp där jag hela tiden kan använda det jag har till jordförbättring och gödning. Kombinationen gräsklipp och kissvatten från guldkannan skulle vara suverän (i framtiden kanske även kombinerat med bokashi)! Det skulle också vara ett pedagogiskt sätt att lära mina barn (4 & 7 år) om kretslopp och ekologisk odling. Som en bonus tror jag att mina barn skulle tycka att det var tokigt och roligt att vattna med sitt eget kissvatten!
Anita Ström skrev den juni 14, 2019 kl. 18:45
Kretsloppet är viktigt för miljön och med naturlig gödning och ekologisk jord blir de närodlade grönsakerna ett perfekt bidrag till middagarna.
Edla skrev den juni 13, 2019 kl. 21:12
Här kommer det igen, mina gubbar kom ju inte med… Ojoj har velat haft en guldkanna så länge nu! I nuläget använder jag petflaskor och litermått vilket maken är djupt skeptiskt inför… (han är orolig för att ta fel). Men en guldkanna skulle ju hela familjen kunna använda = mer kiss, mer guld 😀 och så är den ju snyggare än petflaskorna också 😉 Så fin produkt iallafall! Bra påhittat! (Applåder)
Edla skrev den juni 13, 2019 kl. 21:09
Ojoj har velat haft en guldkanna så länge nu. I nuläget använder jag petflaskor och litermått vilket maken är djupt skeptiskt inför (han är orolig för att ta fel). Men en guldkanna skulle ju hela familjen kunna använda = mer kiss, mer guld och så är den ju snyggare än petflaskor också Så fin produkt iallafall! Bra påhittat!
Anett sjöö skrev den juni 13, 2019 kl. 20:04
Längtar efter en sång är toppenkanna!
Åsa skrev den juni 13, 2019 kl. 18:05
Gillar denna Guldkanna vill jätte gärna vinna denna
Christina Nordfeldt skrev den juni 13, 2019 kl. 18:02
Har sedan förra sommaren vattnat med guldvatten i min trädgård. Gräsmattan blir fantastiskt grön och frodig. Dessutom sparar vi ju på vatten eftersom antalet spolningar blir betydligt färre. En guldkanna vore toppen då det är besvärligt att hitta något bra att använda för ändamålet. Det skulle sätta guldkant på vårt liv! ☘️
Elisabeth Harrysson skrev den juni 13, 2019 kl. 17:00
Guldkannan står verkligen för ordet klimatsmart! Att återföra det nyttigheter vi lämnar ifrån oss direkt till naturen är kretslopp i dess riktiga bemärkelse och otroligt klimatsmart. Tillförseln av guldvatten ökar skörden av det närodlade i trädgårdslandet. Guldkannan är ett stort komplement till min bokashi-kompost och alla andra saker jag försöker göra för vår natur och miljö. Jag vill ge mina barnbarn en bred kunskap om miljö och natur på sin väg till vuxenlivet. Enkla och smarta lösningar som guldkannan gör allt mycket lättare. Det ska vara kul att komma till mormor ute i sin enkla stuga i Småland och de ska alltid ha någon ny kunskap med sig hem. ❤
Kerstin Grundberg skrev den juni 13, 2019 kl. 15:42
En guldkanna Towa Det vill jag lova Klimatsmart på många vis ta mig fanken Ta till vara guldet och inte så ofta tömma tanken Skulle sätta fart på våra växter, blommor och blad Vann jag en sån, skulle jag bli så löjtnantshjärteglad
Leona skrev den juni 13, 2019 kl. 15:26
Att vattna så nyttigt, bekvämt och naturligt vore så otroligt!
Teresia Holmlund skrev den juni 13, 2019 kl. 11:26
Med Guldkannan Towa kan jag odla en gigantisk rova. Med rötterna i egenproducerad näring, sprunget ur denna kärring. Den växer och blir familjens mat samtidigt som vi värnar om klimatet så smart!
Cathrine Holst skrev den juni 13, 2019 kl. 10:56
Köpte kannan’ för några år sedan, till Kolonistugan. Så bra och praktisk och snygg ersättning för pottan. Obekymrat kunde man sedan vattna med en fin kanna. Bekväm att sitta på och fin med sitt röda lilla ❤️-lock. En dotter har skaffat liten stuga och ska få en Guldkanna, så klart!
Eva Almstrand skrev den juni 13, 2019 kl. 10:13
En guldkant i det klimatsmarta tänkande i Sverige som råder!! Kannan skulle sitta fint så jag kan vattna tomaterna mm i vår badstuga där toan är längre bort.
Elaine skrev den juni 13, 2019 kl. 09:22
Gulkannan är verkligen klimatsmart. Jag kan gödsla utan att ta bilen för att hämta/köpa gödsel i säck. Och mina växter växer visar att de gillar guldvatten, genom att växa, blomma och bära frukt
Ingegerd Selin skrev den juni 13, 2019 kl. 08:02
Jag skulle slippa springa med skvalpande kissbyttor i trappen med heltäckningsmatta.
Sussi Engberg skrev den juni 13, 2019 kl. 06:57
Tänk att få ställa in kannan på utedasset vid köksträdgården! Låta gammal som ung slå en drill i den, för att sedan få bjuda dem på god egen gödslad skörd. Mer tillsammans, närodlat, ekologiskt och godare kan det inte bli❤️
Marianne Renard skrev den juni 13, 2019 kl. 06:46
Den som hade blivit gladast över att vinna denna vackra GULDKANNA är nog min käre sambo som sluppit och kissa i en murarhink fortsättningsvis!!!
Gunnita Grandin skrev den juni 13, 2019 kl. 06:36
En guldkanna Towa skulle jag och min trädgård vilja ha så vi fick näring och frodas varje da.
[gtranslate]