Skriv en egen vers, dikt, rim eller poesi i vår gästbok!

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
97 inlägg.
Lena Man skrev den juni 9, 2019 kl. 03:57
Att veta att det jag äter och använder påverkar mig, andra och naturen positivt ger energi att fortsätta. Vi har en planet som vi måste vara rädd om.
Aja skrev den juni 8, 2019 kl. 22:27
Har länge tänkt köpa en Guldkanna, men det blir aldrig av. Bättre o billigare växtnäring finns ej
Caroline skrev den juni 8, 2019 kl. 21:55
Har först i år förstått hur fantastiskt guldvatten är trots att jag odlat i många år. Vore så kul att vinna Towa för att göra guldvatten på ett smidigare sätt än i dag och därför använda mer av den gödningen till min trädgårdsodling!
Ulla Stigson skrev den juni 8, 2019 kl. 21:28
Mitt barnbarn som är tre år vet redan vad guldvatten är. En guldkanna åt den yngre generationen, som kan föra vidare den fantastiska traditionen. Allt är ett kretslopp, allt finns kvar.
Monica Embretsen skrev den juni 8, 2019 kl. 21:07
Hoppas på vinst!
Carina Vattulainen skrev den juni 8, 2019 kl. 20:21
Har länge funderat på att göra med guldvatten. En guldkanna vore toppen att vinna, så att vi äntligen kan komma igång
Anneli Laitinen skrev den juni 8, 2019 kl. 19:33
Vi odlar mycket. Och vore suveränt med en guldkanna. Nu glömmer vi ofta av just guldvattnet. Men med en sådan fin och praktisk kanna så vet jag att det blir kissa av.
Kristina Davidsson skrev den juni 8, 2019 kl. 18:49
Länge har jag tänkt köpa guldkannan Towa. Har bara inte blivit av. Men nu vill jag vara med i utlottningen. Tycker att det är värdefullt med guldvatten. Använder det nu oxå men det är så mycket krångligare att ta vara på det NÄR MAN ÄR KVINNA!!!
Pia Bengtsson skrev den juni 8, 2019 kl. 16:27
En längtans dröm är att kunna sitta i gryningen och njuta på en Towa. Att få se guldvattnet krypa ned och förbättra jorden och samtidigt hjälpa mina grönsaker må gott och ge mig ny kraft. Ett alldeles eget underbart kretslopp.
Kerstin skrev den juni 8, 2019 kl. 16:25
Det blir så ofantligt mycket enklare med Towa. Både lekivriga barn och odlingsivriga tanter klarar lätt att göra rätt. Inget spill o inget skvimp, direkt i kannan och lätt utportionerat till de som behöver. De flesta argument emot att ta urinen tillvara tystas. Effektivt. När det är så enkelt är det svårt att göra annat än rätt.
Louise skrev den juni 8, 2019 kl. 11:35
I år satsar jag verkligen på att få till självförsörjning på odlingslotten och varje gång jag måste gå iväg och kissa känns som ett slöseri med näring. Jag gillar skarpt att ta tillvara på allt som går att använda och återbruka, men tyvärr siktar jag inte så bra att jag vågar försöka kissa i min vanliga vattenkanna. Min mamma har påtalat att jag behöver en guldkanna och mammor har ju alltid rätt!
Veronica Morin skrev den juni 8, 2019 kl. 08:12
Det vi inte längre behöver ger kraft och liv åt annat. Det som sen ger oss kraft och liv. Att stå mitt i kretsloppet, istället för att stå vid sidan om och kasta in nått syntet-klet, är så vi ska leva! Det är inte ”människan och djuren” eller ”människan och naturen” Vi ÄR djur i naturen! Vi måste leva i samklang igen. Guldkannan är ett steg mot att ändra beteenden, inställningar och fördomar! Av guld är du kommen Till guld ska du åter bli
Eva Sjövall skrev den juni 7, 2019 kl. 21:39
I vår har vi omvandlat vår redskapsbod till lillstuga. Med Guldkannan blir lillstugan komplett. Barnbarnen får lära sig att nattens guldvatten är den bästa gödningen för mormor/farmors och morfar/farfars trädgård. Finns det bättre sätt att förklara naturens kretslopp än att själv få vattna med bästa och naturliga gödselvattnet?
Jeanette Robertsson skrev den juni 7, 2019 kl. 18:41
I över 60 år har vi bevattnat stugtomten med något vi inte visste var guld – vi trodde det var kissvatten! Att få förgylla toautrymmet med en guldkanna nu när vi fått VA fram till tomtgränsen känns som en lagom vettig provokation och aktion.
Margareta Flyckt skrev den juni 7, 2019 kl. 17:01
Hej guldkannan Towa,.. du skulle förgylla min dotter Tovas hem med din skimrande närvaro./ mor till en guldklimp☺️
Maria Fässberg Norrhall skrev den juni 7, 2019 kl. 11:01
När grannen tittar på mina grönsaker och undrar vad i alla sin dar jag gödslar med eftersom det växer så, då vet jag att kretsloppet slutits. 🙂
Yvonne Garding skrev den juni 7, 2019 kl. 09:01
Guldvatten för trädgården är en självklar nödvändighet för kretsloppet och mina växter. Vi blir en länk i kretsloppet, ett givande och tagande. Kostnadsfri gödning av högsta kvalitet ! ❤️ En gång Guldvatten Alltid Guldvatten❤️