Kontakta oss på Guldkannan

Hör gärna av dig om du funderar på något gällande Guldkannan Towa. Har du frågor om din leverans, återförsäljare, annonsering, mässor eller hur du köper Guldkannan på vår hemsida? Fyll i formuläret på denna sida eller skicka ett mail. Vi svarar oftast samma dag!

Fyll i formuläret nedan så svarar vi så snart vi kan.

Guldkannan AB

Bankgiro: 460-9194
Org.nr: 556789-5858
Innehar F-skattebevis

Frågor & Svar

Många svar kan du även hitta under vår FAQ på startsidan och tidigare ställda frågor hittar du under Frågor & Svar. Där har vi samlat svar på tidigare ställda frågor om mediciner, rengöring, vilka växter man kan vattna, vad gör man med guldvattnet på vintern, kan man vattna ätbara växter med guldvatten.

Vi har även kontakter med professorer vid Sveriges Lantbruksuniversitet som kan svara gällande specifika frågor om guldvatten och odling. Det kan ta några dagar extra.

Forskningen säger 5-9 delar vatten och 1 del kiss. Det finns dessutom en gödslingstabell. Undersökningar har gjorts vid Sveriges Lantbruksuniversitet för att beskriva de perfekta måtten för respektive grönsak och hur de bör vattnas. Se tabellen här!

Beställer gör du enkelt på vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare.

Om du vill provsitta och hellre köper i butik så rekommenderar vi att du kollar in vår sida för återförsäljare där vi samlat alla butiker i landet som säljer Guldkannan.

ÅTERFÖRSÄLJARE

När du beställer på guldkannan.se så betalar du enkelt och säkert med Klarna där du kan välja att betala direkt med Swish eller bankkort. Vi erbjuder även att betala senare med faktura eller delbetalning.

BESTÄLL GULDKANNAN HÄR