Beställ Guldkannan Towa

Du beställer Guldkannan enkelt och säkert genom Klarna.
900 kr inklusive frakt. 

När din order är lagd kommer vi att skicka Guldkannan inom 2-7 arbetsdagar. Towa tillverkas i Eskilstuna och skickas med Schenker från fabriken. Så fort paketet kommit till ditt närmsta postombud så får du ett sms med detaljer om hur du hämtar ut Guldkannan. Du har en vecka på dig att hämta ut paketet.

 

För frågor om din leverans, skriv till in**@gu********.se

Kassan

 

beställ

Beskrivning

Guldkannan Towa kommer i en praktisk förvaringskartong med handtag, dekorerad med Löjtnantshjärtan – som är Guldkannans signum.

Frakt

Vi låter PostNord frakta Guldkannan till ditt närmaste utlämningsställe. Kom ihåg att hämta ut paketet inom en vecka, annars går paketet tillbaka till oss och du blir debiterad för att skicka Guldkannan en gång till. Om du vill ha paketet eftersänt eller förlängd liggetid så kontrollera med dem om de verkligen har tjänsten! De debiterar dig alla extra tjänster! 

 

Avisering från fraktfirman

Sker genom SMS eller mejl. Tänk på att ha telefonen påslagen.

Beställa utanför Sverige

Beställer du från annat land, kostar Guldkannan ca SEK 1350 inklusive frakt. Beror lite på valutakurser. 

 

Det tar mellan en och två veckor att få Guldkannan till din ort, beroende på helgdagar och liknande. Om den inte kommit inom den tidsramen vill vi gärna att du kontaktar oss. Guldkannorna skickas från Mälarplast i Eskilstuna om du undrar varför du fått meddelande därifrån.