Beställ Guldkannan Towa

Du beställer Guldkannan enkelt och säkert genom Klarna.
900 kr inklusive frakt. 

När din order är lagd kommer vi att skicka Guldkannan inom 2-7 arbetsdagar. Towa tillverkas i Eskilstuna och skickas med Schenker från fabriken. Så fort paketet kommit till ditt närmsta postombud så får du ett sms med detaljer om hur du hämtar ut Guldkannan. 

 

För frågor om din leverans, skriv till in**@gu********.se

Kassan

Beskrivning

Guldkannan Towa kommer i en praktisk förvaringskartong med handtag, dekorerad med Löjtnantshjärtan – som är Guldkannans signum.

Frakt

Vi låter Schenker frakta Guldkannan till ditt närmaste utlämningsställe. Om du vill ha paketet eftersänt eller förlängd liggetid så kontrollera med dem om de verkligen har tjänsten! De debiterar dig alla extra tjänster!

 

Avisering från fraktfirman

Sker genom SMS eller mejl. Tänk på att ha telefonen påslagen.
Beställer du från annat land, ber vi dig gå in på vår engelska eller tyska sida, då kostar Guldkannan inkl. frakt SEK 1250.

 

Det tar mellan en och två veckor att få Guldkannan till din ort, beroende på helgdagar och liknande. Om den inte kommit inom den tidsramen vill vi gärna att du kontaktar oss. Guldkannorna skickas från Mälarplast i Eskilstuna om du undrar varför du fått meddelande därifrån.

beställ