Unika fördelar med Guldkannan Towa

Ergonomisk utformning gör Guldkannan lätt att bära och använda. Guldkannan är hygienisk och bekväm att sitta på. Fem olika delar gör den lätt att frakta och att rengöra. Rymmer ca 10 liter guldvatten.

fördelar

Guldkannan är praktisk & enkel att använda

6 unika egenskaper varför Guldkannan är värd en investering

Sittvänlig

Höjden är 25,5 cm ner till marken. Ställ Guldkannan på en liten pall eller liknande om du tycker du behöver komma upp ytterligare en bit. Bredden är 32,5 cm och Guldkannan håller för minst 150 kg.​

Enkelt!

1. Fäll ner handtaget.
2. Sitt bekvämt och kissa.
3. Häll på vatten, ca fem till tio delar.
4. Vattna på jorden vid allt du vill ska växa. Guldkannan klarar belastning upp till 150 kg.

Plast och miljö

Svensk tillverkning i återanvändbar och hållbar grön PP-plast (polypropenplast), helt utan ämnen som betraktas som farliga för hälsa och miljö. Läs mer om våra material och tillverkning här.

Prisbelönt

Guldkannan har svenskt patent. Prisbelönt och uppmärksammad innovation av formgivaren Åsa Lövberg. Designprisad produkt för ekologiskt. Läs mer om idén och hur Guldkannan uppfanns.

Gödselmedel

Lätt att dosera och använda. Urin innehåller i stort sett samma näringsämnen som konstgödningsmedel i handeln, men betydligt mindre tungmetaller. Guldvatten är den kemiska förebilden.​ Läs mer om vad man kan vattna med guldvatten.

Rekommenderas av forskare!

Beprövat, gödsling med urin/guldvatten rekommenderas av forskare på SLU för miljöanpassad gödning och hållbar utveckling. Om du har frågor så maila in till oss på in**@gu********.se. Vi har också samlat svaren på många av era frågor under Frågor och Svar.

Bästa gödningen är gratis med Guldkannan!​

Kväverik gödsel - NPK

Kväverikt gödsel är en viktig komponent för att främja frisk tillväxt hos växterna och för att optimera skördarna. När man gödslar med guldvatten ger du dem inte bara ett kväverikt gödsel, utan även alla andra ämnen växterna behöver nämligen fosfor och kalium. Detta kallas även för NPK. Den ultimata kombinationen av näringsämnen för att ge extra näring till växterna och öka skördarna på ett naturligt sätt, samtidigt som man bidrar till en mer hållbar produktion av livsmedel och grödor.