Julklappstips

Letar du efter den ultimata julklappen till din trädgårdsintresserade vän, partner, mamma eller pappa?


Guldkannan Towa är en uppskattad julklapp att ge bort till alla som vill se en skillnad i trädgården!


Ska du ge bort Guldkannan i present så kan du här ladda ner ett kort med rim. 

julklappstips
Jultävling med Guldkannan

Var med och tävla om en Guldkanna till jul! 

Skriv ett omdöme för att vinna Guldkannan!

 

För att tävla så går du in på Trustpilot och skriver ett omdöme om Guldkannan. Den mest välskrivna recensionen vinner. Längd spelar ingen roll. 

 

När?
Tävlingen avslutas den 20 december 2023 och vinnaren koras och annonseras innan julafton på våra kanaler och på guldkannan.se.

Var?
Gå in på TrustPilot och skriv ditt omdöme.

 

Bonus
Gilla oss på instagram och gilla inlägget för att vi lättare ska kunna kontakta dig vid vinst. 

 

 

Anställda hos oss, representanter av Guldkannan och företag knutna till Guldkannan får inte delta i tävlingen.

Lycka till! 🥰

Guldkannan Towa

Guldkannan Towa är en svensk uppfinning för att främja jordbruk och trädgård för en hållbar framtid. Perfekt julklapp till den som vill ha en ekologisk odling, växtskötsel och hållbar användning av resurser vi alla besitter. En gyllene möjlighet för hållbar odling. Mot en grönare och mer hållbar framtid!

ekologisk odling

”Under de dagliga sysslorna i trädgården började jag fundera på det bästa och billigaste sättet för ännu bättre växtlighet”, säger Åsa som sökt kärl, pottor, hinkar och byttor av olika slag för att samla, blanda och sprida guldvattnet. Eftersom de alla var opraktiska, ohygieniska och obekväma beslöt hon att hitta på något eget. Därav Guldkannan.

 

– Åsa Lövberg

guldvatten inomhus

Det är enkelt att använda Guldkannan

Det bästa med denna lösning är att det lätt kan göras hemma.

Ekologisk odling

Ekologisk odling är en odlingsmetod som fokuserar på att minimera negativ påverkan på miljön och främja hälsosamma grödor. Den baseras på naturliga metoder och utesluter användning av kemiska bekämpningsmedel, syntetiska gödningsmedel och genetiskt modifierade organismer. Istället arbetar man med att bibehålla och förbättra jordens naturliga näringscykel och biologiska mångfald. Fördelarna med ekologisk odling inkluderar bättre smak, högre näringsvärde, ett friskare ekosystem.

 

Guldvatten är definitivt något som alla trädgårdsmästare borde överväga att använda om de vill ha en enkel, naturlig och miljövänlig lösning för att gödsla sina växter. Guldvatten är 1 del kiss och 9 delar vatten som många anser vara det bästa gödselmedlet för dina växter.

vattna med guldvatten

Present till alla odlare

vattna inomhus med Guldkannan

När du ger bort Guldkannan som julklapp ger du inte bara bort en vattenkannan, men även en långsiktig plan på hur du under trädgårdssäsongen kan få en bättre skörd. Ja upp till 7 gånger större och mer kraftfulla växter med fler blommor och frukter!

 

Årets julklapp till trädgården är en lyxig och uppskattad present som många odlare i landet drömmer om. Denna gåva skulle troligen uppskattas av någon som tycker om att tillbringa tid i sin trädgård och ta hand om sina växter.

Kostnadsfritt och näringsrikt

Ett bra alternativ till syntetiska gödselmedel och hjälper till att främja frisk tillväxt och utveckling hos dina växter samtidigt som det ökar jordens bördighet och förbättrar den övergripande växthälsan. Ge dina växter en chans att blomstra genom att använda guldvatten i din trädgård!

Hur använder man Guldkannan Towa